torstai 16. tammikuuta 2020

TEXMEX-JAUHELIHAPANNARI



Taikina:
 7 dl maitoa
 3 kananmunaa
 3 dl vehnäjauhoja
 1 dl kaurahiutaleita
 1 tl suolaa

 Täyte:
 400 g naudan jauhelihaa
 1 sipuli
 mustapippuria, suolaa
1 tlk Pirkka Salsa Mexicana meksikolaiskastiketta
 200 g pakastemaissia

Tee pannukakkutaikina ja anna seoksen turvota täytteen valmistamisen ajan. Ruskista jauheliha, lisää joukkoon sipuli , mausta pippurilla ja meksikolaiskastikkeella ja anna hautua pari minuuttia , lisää maissi ja kuumenna. Levitä jauhelihaseos uunipannulle leivinpaperin päälle, ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja kaada lopuksi taikina pannulle ja paista 200 asteessa toiseksi alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti