keskiviikko 13. marraskuuta 2019

HEDELMÄINEN BROILERISALAATTI



marinoituja broilerin fileesuikaleita 
keitettyä riisiä 
säilykepersikanpuolikkaita
 viinirypäleitä 
vihreä paprika
 omena
 sitruunamehua

 kastike 
kermaviiliä 
majoneesia 
mangochutney
 kookoshiutaleita 
currya 

lisäksi 
jääsalaattia

 koristeluun 
persikanpuolikkaita lohkoina sekä kookoshiutaleita

 Kypsennä broilerifileet,  lohko valutetut persikat ja jätä osa salaattivadin koristeluun.  Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa se kuutioiksi,  kuutioi kuorittu omena ja kaada joukkoon sitruunamehua. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike jäähtyneen riisin joukkoon. Lisää hedelmät. Anna makujen tasaantua jääkaapissa hetken aikaa. Levitä huuhdotut salaatinlehdet laakealle vadille ja kaada riisisalaatti salaatinlehtien päälle keoksi . Lado broilerin filesuikaleet salaatin päälle ja koristele persikkalohkoilla ja ripottele pinnalle kookoshiutaleita.




Jätin riisin kokonaan pois ja käytin jääsalaatin asemasta kiinankaalia,  jonka sekoitin kastikkeeseen. Hyvää oli niinkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti