sunnuntai 24. marraskuuta 2019

KINUSKI-PERSIKKAVAAHTO



2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
 2  x 400 g tölkki säilykepersikoita
 1 dl kinuskikastiketta

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka. Soseuta toinen purkki persikoista tasaiseksi ja lisää sose rahkavaahtoon ja  mausta vaahto kinuskilla. Nostele tarjoilumaljojen pohjalle persikkaviipaleita ja annostele päälle vaahtoa ja koristele kuutioiduilla persikoilla ja kinuskikastikkeella.


Tällä kertaa tein kaiken toisin. Kerman sijasta käytin mascarponea , säilykepersikat korvasin sharonilla. Hedelmät jätin kuutioiksi. Lopputulos:
Oli hyvä näinkin mutta kerma olisi tehnyt vaahdosta kuohkeampaa ja hedelmien soseuttaminen tietenkin sileämpää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti