keskiviikko 12. helmikuuta 2020

CHORIZOPASTA



Leikkaa chorizo pieniksi paloiksi ja ruskista ne pannulla Lisää hienonnettu sipuli,  puolikas punasipulia ja 1 valkosipulin kynsi ja kuullota niitä,  lisää puoli dl vodkaa ja anna seoksen kiehua. Lisää sen jälkeen pannulle 1 dl kermaa ja 2 dl maitoa, 1 rkl soijaa ja vasikkafondia ja mausta fetalla, suolalla ja pippurilla ja tarjoile pastan kastikkeella.

Oikaistu versio:
Keitä pastat pannulla pienessä vesitilkassa ja ota syrjään. Seuraa sen jälkeen ohjetta mutta kermamaidon tilalla käytin purkillisen pippuriruokakermaa. Soijan jätin pois , samoin suolan,  sillä chorizo ja feta tuovat aivan tarpeeksi suolaa. Lopuksi kippasin puoli kypsät pastat kastikkeen joukkoon kypsymään loppuun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti