CHORIZOPASTA
Leikkaa chorizo pieniksi paloiksi ja ruskista ne pannulla Lisää hienonnettu sipuli, puolikas punasipulia ja 1 valkosipulin kynsi ja kuullota niitä, lisää puoli dl vodkaa ja anna seoksen kiehua. Lisää sen jälkeen pannulle 1 dl kermaa ja 2 dl maitoa, 1 rkl soijaa ja vasikkafondia ja mausta fetalla, suolalla ja pippurilla ja tarjoile pastan kastikkeella.
Oikaistu versio:
Keitä pastat pannulla pienessä vesitilkassa ja ota syrjään. Seuraa sen jälkeen ohjetta mutta kermamaidon tilalla käytin purkillisen pippuriruokakermaa. Soijan jätin pois , samoin suolan, sillä chorizo ja feta tuovat aivan tarpeeksi suolaa. Lopuksi kippasin puoli kypsät pastat kastikkeen joukkoon kypsymään loppuun.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti