maanantai 17. helmikuuta 2020

SINAPPIPANEROIDUT SILAKAT



12 silakkafilettä
 2 dl creme fraicheä
3 munankeltuaista
2 rkl makeaa karkeaa sinappia
1 dl maitoa
 suolaa ja pippuria
 voita ja öljyä
 ruisjauhoja leivitykseen 


Sekoita creme fraiche, munankeltuaiset , sinappi ja maito kulhossa , suolaa ja pippuroi ja  laita silakkafileet marinadiin ja anna seistä kylmässä vähintään yksi tunti tai yön yli. Ota silakat marinadista ja paneroi ne ruisjauholla,  joka on maustettu suolalla ja pippurilla. Paista voin ja öljyn sekoituksesa 4 - 5 min kummaltakin puolelta.

Kastikkeessa on creme fraichen loppu, hienonnettua tilliä , herneitä, suolaa, pippuria ja sitruunamehua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti