lauantai 29. helmikuuta 2020

NOPEA HERNEPASTA



1 valkosipulinkynsi
 öljyä 
2 dl ruokakermaa
 200 g pakasteherneitä
 ruukku basilikaa 
 suolaa , mustapippuria ,
sitruunan mehua , sitruunan kuorta raastettuna
pussi Pirkka -pinaatti-fettuccine tuorepastaa
100 g pakasteherneitä

Hienonna valkosipulinkynsi ja kuullota se öljyssä. Lisää joukkoon ruokakerma ja pussi herneitä. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää noin puolet basilikasta ja soseuta. sekoita joukkoon suola , mustapippuri,  sitruunanmehu ja kuoriraaste. Kuumenna kastike ja lisää joukkoon pasta, kokonaiset herneet sekä keitinlientä tarpeen mukaan. Ripottele pinnalle loput basilikasta ja tarjoa hernepasta heti. 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti