Hienonna leikkurilla muutama Daniela -keksi. Vatkaa tilkka kermaa vaahdoksi, lisää siihen saman verran mascarponea ja hieman Nutellaa sekä osa keksimuruista. Laita annosmaljan pohjalle hieman keksinmuruja, niiden päälle puolet kermaseoksesta, hieman tuoreita vadelmia sekä loppu kermaseos. Anna tekeytyä kylmässä muutama tunti ja hieman ennen tarjoilua ripottele päälle loput keksimurut ja koristele annos tuoreilla vadelmilla ja mintunlehdillä.
Kun taas kerran turhaan hain reseptiä, jonka olin laittanut "hyvään talteen", päätin siirtää kokoelmani turvaan ja samalla opiskella blogin pitämistä. Tästä johtuu blogin karuhko ulkoasu. Kirjoitusvirheistä vastaa enimmäkseen automaattikorjaus, joka useimmiten on eri mieltä siitä, mitä olikaan tarkoitus sanoa. Mutta jos nämä asiat eivät häiritse, olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan blogiini!
tiistai 25. helmikuuta 2020
Hienonna leikkurilla muutama Daniela -keksi. Vatkaa tilkka kermaa vaahdoksi, lisää siihen saman verran mascarponea ja hieman Nutellaa sekä osa keksimuruista. Laita annosmaljan pohjalle hieman keksinmuruja, niiden päälle puolet kermaseoksesta, hieman tuoreita vadelmia sekä loppu kermaseos. Anna tekeytyä kylmässä muutama tunti ja hieman ennen tarjoilua ripottele päälle loput keksimurut ja koristele annos tuoreilla vadelmilla ja mintunlehdillä.
Tunnisteet:
jälkiruoka,
jälkiruokavaahto,
kuohukerma,
mascarpone,
nutella,
suklaakeksit,
vadelmat
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti