pohja
3 dl jauhoja
1/2 tl suolaa
125 g voita
1 kananmuna
täyte
purjon valkoinen osa
50 g =1,5 dl parmesaanijuustoraastetta
hienonnettua poron kylmäsavupaistia
3 kananmunaa
suola, pippuri
Valmista taikina ja taputtele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja esipaista pohjaa 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 10 minuuttia.
Halkaise ja huuhtele purjon valkoinen osa, suikaloi se ja kuullota pehmeäksi öljyssä. Sekoita kulhossa creme fraiche, kananmunat, juustoraaste ja mausteet. Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle ensin purjo ja pororouhe ja sen jälkeen creme fraiche -seos js paista piirakkaa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti