maanantai 6. heinäkuuta 2020

 BLUE EYES  JA JUUSTOPALAT



Näissä Sinisilmissä on nyt vähän tavallista tiukempi katse! 

Könysin kaapilleni ja hoin mielessäni, että "Curacao Curacao", mutta ilmeisesti ranskankielen ääntämisessä on vielä vähän hiottavaa tai katseeni harittaa, sillä käteeni päätyikin viereinen Cointreau -pullo. Eikä siinä muuten mitään , mutta  kun huomasin erehdyksrni vasta, kun drinkin sekoitettuani aloin ihmetellä, että aikamoisen hailakat nämä Siniset silmät kyllä ovat! Lurautin sitten joukkoon puuttuvan Curacaon, mutta Silmien katse jäi auttamatta liian tuimaksi ,  kun mukana oli myös se ylimääräinen Cointreau, eikä lantrinkina käytettävälle ginger alellekään jäänyt lasissa tarpeeksi tilaa, jäistä nyt puhumattakaan!

 Eihän  lopputulos kuitenkaan mikään huono ollut, mutta lasillisen juotuaan saattoi laulaa kuten Liisa Pohjalaiset -oopperan loppukohtauksessa, että "eivät mun silmäni enää oo kirkkahat.."




Cocktailpaloja varten kietaise juustokuutiot ilmakuivattuun kinkkuun ja koristele pienellä lehdellä.

Tässä joka tapauksessa resepti, jota oli tarkoitus noudattaa:

3 cl giniä 
 2 cl valkoista vermuttia 
1 cl Curacao-likööriä 
ginger ale

Sekoita lasissa jäät, gini, vermutti ja Curacao ,ja lisää jäitä ja gingerale  ja  koristele  drinkki cocktailkirsikalla.


Cocktailpalat syntyvät kietaisemalla juustokuutiot ilmakuivattuun kinkkuun ja koristelemalla ne pienellä lehdellä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti