keskiviikko 15. heinäkuuta 2020

RAPARPERI PEKONIPIIRAKKA



4 dl jauhoja
 150 g voita 
1/2 dl vettä

Sekoita ainekset painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

170 g pekonia 
1 purjo
 3 dl viipaloituja raparpereja
 2 dl sokeria 
mustapippuria 
200 g gryerejuustoa
 2 dl ruokakermaa
 2 munaa 
suolaa

Paista pekoni rapeaksi ja lisää sitten pannulle viipaloitu purjo ja raparperi ja pehmennä niitä,  mausta tilkalla sokeria ja mustapippurilla.
Sekoita keskenään kerma ja munat ja mausta suolalla.
Levitä esipaistetun piirakkapohjan päälle ensin puolet juustoraasteesta , sitten pekonitäyte,  sen jälkeen loput juustoraasteesta ja kaada päälle munakermaeos.
 Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti