torstai 16. heinäkuuta 2020

FETA-PERUNAPELTI



1 kg varhaisperunoita
 oliiviöljyä 
suolaa 
mustapippuria
 3 oksaa tuoretta rosmariinia
 200 g paloiteltua raparperia, noin puoli litraa 
1 tl sokeria
 200 g fetajuustoa 
2 rkl juoksevaa hunajaa

Pese ja kuivaa perunat ja halkaise ne. Pyörittele perunat öljyssä ja mausta suolalla ja  pippurilla sekä rosmariinin lehdillä. Levitä perunat leivinpaperilla vuoratulle pellille . Lisää myös sokerilla maustetut raparperit ja murennettu fetajuusto ja kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes perunat ovat paahtuneita ja kypsiä ja tfetä saanut väriä. Valuta pinnalle hunajaa ja tarjoile sellaisenaan lämpimänä salaattina tai grilliruokien lisäkkeenä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti