torstai 9. heinäkuuta 2020

RAPU-AVOKADO-APPELSIINISALAATTI



400g sulatettuja kypsiä ja kuorittuja jättikatkaravun pyrstöjä 
3 appelsiinia 
250 g kirsikkatomaatteja
 3 avokadoa 
4 rkl hienonnettua tuoretta minttua 

Sitrusmarinadi 
kahden limetinraastettu kuori ja mehu
 1 rkl seesamiöljyä 
4 rkl oliiviöljyä 
1/2 tl sormisuolaa
 chilihiutaleita
 mustapippuria

Valuutta ravunpyrstöt huolella ja nosta kulhoon. Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi rapujen päälle. Anna maustua viileässä tarjoilun saakka. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi ja paloittele.Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Halkaise avokadot.  Poista kivet ja lusikoi hedelmäliha leikkuulaudalle. Pilko avokado ja lisää tomaattien ja appelsiinien kanssa tarjoilukulhoon. Sekoita ainekset ja lisää joukkoon hienonnettu minttu sekä juuri ennen tarjoilua ravunpyrstöt liemineen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti