MAUSTEINEN PORONKÄRISTYS JA KYLMÄ PUOLUKKAKASTIKE
600 g poronkäristyslihaa
2 hienonnettua sipulia
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
3 rkl voita
ripaus maustepippuria
3 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
1 tl suolaa
kastike
200 g puolukoita
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sokeria
ripaus suolaa
Valmista ensin kastike. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Jätä maustumaan .
Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle kohmeinen poronkäristysliha. Paista niin että liha sulaa ja saa väriä , lisää voi ja sipulit ja paista reippaalla lämmöllä pari minuuttia . Mausta maustepippurilla salvialla ja suolalla.
Tehdyt muutokset:
Ruskistin sipulin kanssa muutaman siivun hienonnettua pekonia ja loppuvaiheessa lisäsin ruokakerman ja annoin hautua mureaksi. Salvia jäi pois.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti