lauantai 5. syyskuuta 2020

MAUSTEINEN PORONKÄRISTYS JA KYLMÄ PUOLUKKAKASTIKE

 


600 g poronkäristyslihaa 
 2 hienonnettua sipulia
 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
 3 rkl voita 
ripaus maustepippuria 
3 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
 1 tl suolaa 

kastike 
200 g puolukoita
 1 rkl punaviinietikkaa
 1 rkl oliiviöljyä
 1 rkl sokeria 
ripaus suolaa

Valmista ensin kastike. Mittaa ainekset tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Jätä maustumaan .
 Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle kohmeinen poronkäristysliha. Paista niin että liha sulaa ja saa väriä , lisää voi ja sipulit ja paista reippaalla lämmöllä pari minuuttia . Mausta maustepippurilla salvialla ja suolalla.

Tehdyt muutokset: 
Ruskistin sipulin kanssa muutaman siivun hienonnettua pekonia ja loppuvaiheessa lisäsin ruokakerman ja annoin hautua mureaksi. Salvia jäi pois. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti