KATKARAPU-KIRSIKKATOMAATTIPASTA
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1 punainen chili
250 g kirsikkatomaatteja
200 g ranskankermaa
2 dl kermaa
200 g katkarapuja
2 rkl sitruunamehua
suolaa, mustspippuria
1 dl tilliä
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi ja valkosipuli viipaleiksi, kuullota pari minuuttia pannulla. Hallkaise chili , ota siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. Pese ja halkaise tomaatit ja lisää chili ja tomaatit pannulle ja kuullota noin minuutti. Lisää lopuksi sulatetut ravut ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla ja lisää hienonnettu tilli. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon ja sekoita nostellen niin, että kastike tarttuu pastaan. Tarjoa parmesaanijuustoraasteen
kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti