perjantai 18. syyskuuta 2020

KATKARAPU-KIRSIKKATOMAATTIPASTA
 


1 sipuli 

2 valkosipulin kynttä 

1 rkl öljyä 

1 punainen chili 

250 g kirsikkatomaatteja

 200 g ranskankermaa 

2 dl kermaa

 200 g katkarapuja

 2 rkl sitruunamehua

 suolaa, mustspippuria

1 dl tilliä


 Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi ja valkosipuli viipaleiksi, kuullota pari minuuttia pannulla. Hallkaise chili , ota siemenet pois ja leikkaa suikaleiksi. Pese ja halkaise tomaatit ja lisää chili ja  tomaatit pannulle ja kuullota noin minuutti. Lisää lopuksi sulatetut ravut ja mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla ja lisää hienonnettu tilli. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon ja sekoita nostellen niin,  että kastike tarttuu pastaan. Tarjoa parmesaanijuustoraasteen

kanssa.









 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti