tiistai 1. syyskuuta 2020


ANNI HAUTALAN TULITTAVAT PAPRIKAT



4 suippopaprikaa 
400g tonnikalaa
 200g tuorejuustoa
 1/2 dl jalapenotäytteisiä oliiveja
 juustoraastetta

Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet. Halkaise paprikat pituussuunnassa ja poista siemenet. Sekoita valutettu tonnikala,  tuorejuusto, pilkotut oliivit ja osa juustoraasteesta ja täytä paprikat. ripottele loppu juustoraaste päälle ja paista 220 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes juustoraaste saa väriä.
Lopputulos oli harvinaisen hyvä uunipaprikaksi: johtuiko sitten paprikan laadusta vaiko täytteestä mutta lopputulos ei ollut lainkaan vetelä ja vetinen vaan kiinteä ja maukas!

Tein taas muutoksia. Maustoin tahnan räyhäkkäämmäksi scrirachakastikkeella ja pilkotulla chilillä ja lisäsin joukkoon purutuntumaksi rouhittuja kuorettomia manteleita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti