perjantai 16. lokakuuta 2020

MAKKARAJAMBALAYA



400g grillimakkaraa
 1 sipuli 
2 valkosipulinkynttä
 öljyä 
kurkumaa
3 lehtisellerin vartta 
1 punainen paprika 
2 dl pitkäjyväistä riisiä
 2 rkl tomaattisosetta
 5 dl lihalientä 
hienonnettua persiljaa

Viipaloi makkarat ja ruskista ne.  Nosta syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet ja kääntele hetken aikaa kuumassa öljyssä. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon kurkuma , viipaloidut lehtisellerit,  paloiteltu paprika ja riisit ja kääntele kunnes riisit ovat läpikuultavia. Lisää pannulle tomaattisose ja lihaliemi, kääntele  ainekset sekaisin ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia kunnes riisi on kypsää ja liemi imeytynyt riiseihin. Lisää pannulle makkarat ja lisää tarvittaessa vettä niin että riisit ovat kostean pehmeitä. Mausta persiljalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti