tiistai 20. lokakuuta 2020

VIHREÄ KEITTO

6 - 8 annosta


1 sipuli 
1 valkosipuli 
purjosipulin valkoinen osa
 3 vihreää paprikaa
 1 vihreä omena 
1 kesäkurpitsa 
3 rkl öljyä
 1 kasvisliemikuutio
 150 grammaa murennettua sinihomejuustoa
 10 dl vettä 
1 ruukku persiljaa
 1 ruukku ruohosipulia
 yrttisuolaa
 mustapippuria

Esikäsittele ja paloittele kasvikset. Kuumenna öljy kattilassa l,k ja anna niiden pehmetä muutamia minuutteja. Murenna kasvisliemikuutio joukkoon ja lisää sinihomejuustomurut ja vesi. Keitä noin 20 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella j. Lisää persilja soseuttamisvaiheessa. Silppua ruohosipuli ja ripottele keiton pinnalle ennen tarjoamista.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti