sunnuntai 11. lokakuuta 2020

PORTTERIPIHVIT

PORTTERIPIHVIT



400 g naudan sisäpaistia

 600 g peruna-sipulisekoitusta 

pullo tummaa portteri-olutta

 1 lihaliemikuutio

 2 dl kuohukermaa

 suolaa ,mustapippuria 

150 g kipparijuustomurua

 hienonnettua persiljaa


 Leikkaa sisäpaisti noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista voissa kuumalla pannulla. Nostele viipaleet pois ja kuullota perunasipulisekoitus , lisää nesteet ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat ja perunamuhennos korkeareunaiseen uunivuokaan kerroksittain,  ripottele päällimmäiseksi juusto. Paista 150 asteisessa uunissa noin puolitoista tuntia. Jos pinta ruskistuu liikaa,  peitä se foliolla. koristele persiljalla ennen tarjoilua .












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti