KUUMA OMENABRANDY JA PERSIMONIBRUSCHETTA
2 dl kuumaa omenamehua
1/2 dl apricot brändiä
kanelitanko
neilikoita
Vaaleaa maalaisleipää tai ciabattaa
mausteöljy:
oliiviöljyä
valkosipulinkynsi
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
pieni pala chiliä
suolaa, mustapippuria
persimoni
fetajuustoa
Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Sekoita oliiviöljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, rosmariinit ja chili , suola ja pippuri ja voitele leivät mausteöljyllä. Nosta pelti 200 asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi kunnes leivät saavat hiukan väriä. Poista persimonista kanta , leikkaa hedelmä ohuiksi viipaleiksi ja murustele feta. Levitä jokaiselle leivälle persimonin viipaleita ja fetaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti