maanantai 16. joulukuuta 2019

KUUMA OMENABRANDY JA PERSIMONIBRUSCHETTA



2 dl kuumaa omenamehua
 1/2 dl apricot brändiä 
kanelitanko 
neilikoita


Vaaleaa maalaisleipää tai ciabattaa
mausteöljy:
 oliiviöljyä 
valkosipulinkynsi 
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
 pieni pala chiliä
 suolaa, mustapippuria 
persimoni
fetajuustoa

Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle pellille.  Sekoita oliiviöljyn joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi,  rosmariinit ja chili , suola ja pippuri ja voitele leivät mausteöljyllä.  Nosta pelti 200 asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi kunnes leivät saavat hiukan väriä. Poista persimonista kanta , leikkaa hedelmä ohuiksi viipaleiksi ja murustele feta. Levitä jokaiselle leivälle persimonin viipaleita ja fetaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti