valmiiksi kaulittuja voitaikinalevyjä
persimon -hedelmiä
vuohenjuustoa
hienonnettua rosmariinia
mantelilastuja
hunajaa
voiteluun kananmuna
Leikkaa suorakaiteenmuotoiset voitaikinalevyt puoliksi taja leikkaai taikinaneliöiden kulmiin noin sentin päähän reunasta viillot, jotta taikina ei kohoa liikaa ja täytteet pysyvät levyn päällä paistamisen aikana. Voitele reunat kananmunalla, kuori persimon , halkaise ja leikkaa puolikkaat ohuiksi lohkoiksi , viipaloi vuohenjuusto ja hienonna rosmariini. Lado voitaikinapaloille persimonin viipaleita, vuohenjuustoa ja hienonnettua rosmariinia, ripottele päälle mantelilastuja ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes voitaikinakuori on kauniin kullankeltainen ja rapea. Valuta päälle hunajaa ja tarjoile lämpimänä esimerkiksi glögin tai punaviinin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti