sunnuntai 1. joulukuuta 2019

BROILERITERRIINI JA TOMAATTI-VUOHENJUUSTOPERUNAT



3 kuppia kuutioitua vaaleaa leipää 
1/3 kuppia kermaa
 2 valkuaista 
400 g broilerin jauhelihaa
 sellerisuolaa, inkivääriä, mustapippuria 
2 tl raastettua appelsiininkuorta
 1/2 kuppia silputtua kuivattua aprikoosia
 3 tl likööriä 
1/2 kuppia rouhittua pekaanipähkinää
paketti pekonia

Laita leipäkuutiot pehmenemään kermaan ja silppua kuivatut aprikoosit liköörin joukkoon. Anna niiden turvota noin 5 minuuttia.
Yhdistä sitten ainekset murekemassaksi.
Vuokra vuoka leivinpaperilla ja pekoniviipaleilla, kaada murekemassa vuokaan ja taitaa roikkuvat pekoniviipaleet murekkeen päälle. Peitä vuoka foliolla ja paista 175 asteessa noin 50 minuuttia. Kumoa mureke ja laita vielä hetkeksi kuumaan uuniin , jotta pekoni saa kaunista väriä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti