sunnuntai 9. syyskuuta 2018

BOLS APRICOT BRANDY JA SUNSET


Olin vähän ymmälläni avattuani pullon ja maistettuani ensimmäisen kerran, sillä maussa tuntuu selvästi häivähdys mantelilikööriä. Tai oikeammin karvasmantelin aromi, mikä lienee lähtöisin aprikoosin kivistä. Aprikoosin makuakin oli mukana, joten ihan hyvä valinta erilaisiin cocktaileihin.

Kuten esimerkiksi tähän cocktailin nimeltä Sunset. Näitä "auringonlaskuja"
on lukemattomia erilaisia ja tämä on vain yksi niistä, olkoon vaikka kanadalais-hämeenlinnalainen auringonlasku, maultaan kevyen raikas:


3 cl kanadalaista viskiä
2 cl Apricot Brandya
3 cl puristettua appelsiinimehua

Ainekset ravistellaan jäiden  kera ja siivilöidään lasiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti