keskiviikko 19. syyskuuta 2018

LIMONCELLO-BROILERI



paloiteltu broileri ( tai broilersuikaleita tai riivitty grillattu broileri)
pari porkkanaa
2 dl ruokakermaa tai kermaa + vehnäjauhoja
1 dl Limoncello-likööriä tai sokeroitua sitruunamehua
suolaa, mustapippuria

Ruskista broilerinpaloihin kaunis väri. Siirrä ne pataan ja lisää paloitellut porkkanat ja ruokakerma sekä Limoncello-likööri.  Jos käytät ruokakerman sijaan tavallista kermaa,  lisää hieman vehnäjauhoja juoksettumisen estämiseksi. Kypsennä miedolla lämmöllä levyllä tai uunissa. Jos käytät broilersuikaleita, ruskista ne ensin erikseen ja lisää lähes valmiiseen kastikkeeseen, samoin grillatun broilerin jämät lisätään vasta loppuvaiheessa. Tarkista maku ja mausta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti