perjantai 14. syyskuuta 2018

PIZZATÄYTTEINEN ENCHILLADA



2 pkt tortilloja
400 g jauhelihaa
4 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
mustia oliiveja
oreganoa, suolaa,  mustapippuria
homejuustoa,  juustoraastetta
1 prk valmista juustodippiä tai Koskenlaskija ruokaa

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon murskatut valkosipulinkynnet ja tomaatti, mausta ja kypsennä.  Joukkoon voi lisätä myös osan juustoraasteesta ja homejuustosta sekä juustokastikkeesta.
Annostele kypsä jauhelihakastike tortilloille, kierrä rullalle ja lado uunivuokaan. Lisää juustokastikkeeseen juustoraaste ja homejuusto ja mausta halutessasi. Levitä juustoseos tortillarullien päälle ja kuorruta uunissa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti