maanantai 10. syyskuuta 2018

HÄTÄISEN KOKIN OMENAHYVE


Tämä omenajälkiruoka syntyy kymmenessä minuutissa, olettaen, että käytetään valmista vaniljakastiketta.


omenoita
sokeria, kanelia
kaurahiutaleita
voita
(paksua) vaniljakastiketta

Paloittele omenat mikronkestävään kulhoon ja sekoita joukkoon sokeria ja kanelia. Kypsennä mikrossa. Omenat kannattaa paloitella ronskisti eri kokoisiksi paloiksi , jolloin osa jää vielä purtaviksi ja osa soseutuu.
Sulata voi pannussa ja paahda siinä kaurahiutaleet rapean ruskeiksi. Jos makeasta tykkää, voi joukkoon lisätään sokeria. 
Kasaa jälkiruokamaljaan kerroksittain omenoita, kauraa ja vaniljakastiketta, jonka sijasta voi käyttää myös jogurttia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti