SELLERISALAATTI
Taas kävi näin...
Tarkoitus oli tehdä Waldorfin salaatti, mutta jälleen kerran silmäilin hyvin ylimalkaisesti reseptin ainesosat ja kaiken muun jätinkin sitten lukematta. Niinpä tulosta ei voi Waldorfin salaatiksi kutsua vaikka se epämääräisesti sitä saattaa muistuttaakin.
Aidossa Waldorfin salaatissa saksanpähkinät karamellisoidaan, kasvikset leikataan julienne-suikaleiksi ja salaatti tarjotaan alkuruokana lehtisalaattipedillä.
200 g lehtisellerin vartta (4 kpl)
2 omenaa
150g viinirypäleitä
200g ananaspaloja
50 g saksan-, hassel- tai pekaanipähkinöitä
Kastike:
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
2 tl sinappia
Ainekset paloitellaan ja mukaan lisätään kastike.
Ja vaikka tästä nyt ei tullutkaan sitä , mitä oli tarkoitus, aivan syömäkelpoinen salaatti syntyi kuitenkin. Uskallanpa väittää, että suorastaan herkullinen...
Ja vaikka tästä nyt ei tullutkaan sitä , mitä oli tarkoitus, aivan syömäkelpoinen salaatti syntyi kuitenkin. Uskallanpa väittää, että suorastaan herkullinen...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti