perjantai 28. syyskuuta 2018

LÄMMIN CHORIZO-OMENASALAATTI



n. 500 g hapahkoja omenoita
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
200 g Chorizo, esim. Pirkan parhaat
lehtikaalia
mustapippuria
hasselpähkinärouhetta

Leikkaa omenat kuorineen lohkoiksi. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi, hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Kuori Chorizo ja leikkaa se viipaleiksi. Paista chorizopaloja hetki pannulla. Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli ja hetken päästä omenat. Kääntele kunnes sipulit ovat pehmenneet. Omenat saavat jäädä napakoiksi. Lisää lopuksi pannulle lehtikaalisuikaleet ja kääntele hetki,  jotta kaali lämpenee hieman. Mausta mustapippurilla. Ripottele pinnalle rouhitut pähkinät ja tarjoaa lämmin salaatti heti. Kastikkeeksi sopii balsamiviinietikka.


Ohje on Ruoka-Pirkka -lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti