torstai 7. kesäkuuta 2018

GRILLITRIO



Voi tätä torstaipäivän ankeutta! Tuntuu, että kaapissa ei ole enää mitään ja kauppapäivä vasta huomenna. Tarkemmin tutkittuna löytyihän sieltä yksi makkarapaketti, vaikka salaattipuoli jäikin tällä kertaa valmiiksi kypsennettyjen maissintähkien ja pikkuisen kellastuneen kurkun varaan. Mutta ei auta nirsoilla: ei kun kokeilemaan!


Ja kas tässä lopputulos! Vielä tässä vaiheessa en  käynyt nälissäni makkaroiden kimppuun vaan katkoin ne, jotta näkisi mitä ne pitävät sisällään. Kuva nyt on kuitenkin niin epätarkka , että siitä ei saa mitään selvää ja luonnossakin erottui oikeastaan vain saksalaistyyppinen Bockwurst vaaleutensa perusteella.
  Mutta entäs se maku? Ensi puraisulla Bockwurst tyrmäsi rasvaisuudellaan (vai juustoisuudellaan?). Joka tapauksessa jompaa kumpaa tai molempia oli liikaa ja makkara suorastaan vastenmielisen rasvainen.
Espanjalaistyyppinen Butifarra ja puolalainen Kielbasa taas muistuttivat hyvin paljon toisiaan enkä saanut niille paljoakaan eroa. Ehkä Butifarra oli jonkin verran tiukemman makuinen. Tulisia eivät olleet kummatkaan vaan ihan mukavasti maustettuja mutta molemmat taas turhan rasvaisia. 
Näitä ei kannata kokeilla uudelleen!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti