sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

KATKARAPU-AVOKADO -LEIPÄ JA MARLIN APPELSIINI-PORKKANA -INKIVÄÄRI -MEHU




Karua ulkonäköä lukuunottamatta tässä leivässä on kaikki kohdallaan: voilla... tai no, oivariinilla... voideltujen ja pannussa käytettyjen paahtoleipien pähkinäinen maku ja rapeus,  katkarapujen hento suolaisuus ja avokadon kermainen pehmeys. Taaskaan en suostunut pilaamaan avokadon hentoa makua sitruunalla. Tein jopa pienen testin : Kuinka kauan avokado kestää tummumatta ilman tuota sitruuna lisäystä? Sekuntikello raksutteli puolessa tunnissa siinä vaiheessa , kun ajatuksissani söin viimeisen avokadolohkon, joka oli edelleen houkuttelevan vihreä.

Entä Marlin mehu sitten? Tykkään näistä tämän sarjan tuoremehuista jo senkin vuoksi, että avaamattomina säilyvät huoneenlämmössä eikä makukaan ole siitä huonoimmasta päästä. Appelsiini maistuu ylimmäisenä , mutta ei suinkaan terävänä eikä kirpeänä, porkkanan voi aavistaa houkuttelevasta väristä ja se inkivääri sitten...? Tuoksussa inkiväärin kyllä huomaa , mutta maussa se jää kyllä appelsiinin jalkoihin. Siitä huolimatta ihan kannattava ostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti