tiistai 24. heinäkuuta 2018

MANSIKKA-JUUSTOKAKKU


Tässä  pikaversio varsinaisesta juustokakusta. Olen taas muutellut ohjetta niin, että tuon juusto -sanankin voisi jättää ohjeesta pois.


Kunkin jälkiruokamaljan pohjalle laitetaan digestivekeksi. Täytettä varten (ohjeesta tulee neljä annosta)
sekoitetaan 175 g maustamatonta tuorejuustoa ja puoli desiä sokeria. Halusin vähemmän makean version , joten korvasin tuorejuuston kreikkalaisella jogurtilla ja jätin sokerin pois. Tuorejuustoseokseen nostellaan varovasti 4 dl kermaa vaahdotettuna. 2 dl Pople Strawberry Ice Cream -likööriä kuumennetaan  kiehuvaksi ja siihen sulatetaan 4 liotettua liivatelehteä.  Mikäli annokseen saa jäädä alkoholia, sulata liivate tilkkaan kiehuvaa vettä ja sekoita se sitten liköörin kanssa. Laita kylmään hyytymään ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti