sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

TORTILLAPIZZAT



Tämän pizzan tarina... tai no, ei tällä sen kummempaa tarinaaa ole kuin että halusin kokeilla miten eilisaamuna marinoimani mozzarellajuusto sopii pitsan tekoon. Pizza on jälleen sellainen pikapika -versio, jollaisen olen tehnyt ennenkin ja todennut sen ihan kelvolliseksi: täytetty pizza paistetaan ensin mikrossa,  niin että juusto sulaa ja siirretään sitten kuumalle kuivalle paistinpannulle, jotta mikrosta tullut märkä ja vetelä lätty saa rapean pohjan. Pizzakastike on taas sekoitettu punaisesta pestosta ja ranskankermasta ja marinoidun mozzarella ohje löytyy täältä:https://ekitankokkailut.blogspot.com/2018/06/marinoitu-mozzarella-mozzarella-on.html

Ai niin , miten se marinoitu mozzarella sitten sopii pizzaa? Ihan siinä kuin tavallinen mozzarellakin eli ei kannata liioitella sen määrässä, ellei halua pizzasta liian märkää.

Ohessa muita, uunissa paistettuja tortillapizzoja:


- kastike punaisesta pestosta ja turkkilaisesta jugurtista, lisäksi pippurimeetvurstia, nektariinia,  homejuustoa, mozzarellaa ja mustia oliiveja


- kastike Pirkan oliivi-pastakastike , täytteenä vähän juustoraastetta ja homejuustomuruja,  pikkuisen palvikinkkua ja mozzarellaa ja oikein paljon oreganoa


- kastike Pirkan oliivi-tomaatti pastakastike, täytteenä tonnikalaa, maissia , jalapenoa ja fetajuustoa sekä mozzarellaa ja oreganoa


- kastike Pirkan oliivi-tomaattipastakastike , täytteenä kinkkua ja homejuustoa sekä mozzarella ja oreganoa


- kastike Pirkka tomaatti-oliivi pastakastike, täytteenä savupalvia, etukäteen rapeiksi paistettuja chorizo -viipaleita, homejuustoa, mozzarellaa ja tavallista juustoraastetta sekä kirsikkatomaatteja


Kastike chipotle salsa, lisäksi broilersuikaleita, ananasta , maissia, kirsikkatomaatteja, punasipulia ja mozzarella sekä jalapenoa


Kastikkeena turkkilaisella jugurtilla ohennettua chipotle salsaa, lisäksi tonnikalaa,  maissia,  punasipulia, jalapenoa ja mustia oliiveja sekä kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti