tiistai 10. heinäkuuta 2018

POPPAMIEHEN CHERRY & COLA -BBQ-KASTIKE JA KIRSIKKAINEN BROILERISALAATTI



Täytyy viimeinkin nostaa jääkaapin kätköistä esille pullo,  joka on ollut niin monen onnistuneen salaatinkastikkeen ja grillimarinadin takana: Poppamiehen kirsikka-cola -bbq-kastike. Jatkoksi voisi lisätä vielä chilin, jota marinadissa on käytetty varsin maltillisesti, mutta kuitenkin niin sopivasti , että sen lämpö tuntuu. Onnistunut ostos!


Marinadi on varsin monikäyttöinen ja se inspiroi myös tähän salaattiin, joka on rakennettu kirsikkamarinoitujen broilerisuikaleiden ympärille. Paistoin maustamattomat suikaleet pannulla ja kaadoin ne  sitten vielä lämpiminä muovipussiin,  johon olin laittanut marinadikastiketta. Siellä tipuset saivat pari tuntia maustua, jonka jälkeen kipparin ne salaattipedille yhdessä tuoreiden kirsikoiden , kurkun ja brie- juuston kanssa. Salaattikastike, no, sen sekoitin majoneesista ja kyseisestä marinadikastikkeesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti