maanantai 16. heinäkuuta 2018

TÄYTETYT CROISSANTIT


Leivoin kerrankin pellillisen pahan päivän varalle. Jos olisin arvannut lopputuloksen, olisi kenties kannattanut jättää useampikin voisarvi täyttämättä   mutta tehty mikä tehty.


Suolaisissa sarvissa on täytteenä hienoksi hakatusta kinkusta, cheddarjuustosta ja sinapista tehty tahna ja toisissa pätkä nakkia. En ollut oikein tyytyväinen tulokseen,  sillä vallankin cheddartäyte vuoti enimmäkseen ulos , vaikka kuinka yritin tiivistää sarvien päät. Lisäksi taikina kohosi sen verran, että sarvea auki leikatessa se näytti kuin täytettä ei olisi ollut juuri lainkaan. Makuunhan tuo ei vaikuttanut mitään, hyviä olivat mutta näitä ei kehtaisi kyllä kenellekään tarjota!


Onnistumineempi oli sen sijaan jälkikäteen täytetty croissant. Täyteinen tietysti, mitäs muuta kuin kermavaahtoa ja mansikoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti