KATKARAPUMUNAKAS
Tämä resepti löytyi kirjasta "Elämäniloisia ruokia Louisianasta ja Meksikosta". Ja totta vieköön, tulin tosi iloiseksi tämän syötyäni: oli nimittäin erittäin maukas omeletti!
Ja näin se valmistuu:
Aloita täytteen tekemisestä. Kaada pannulle pieni loraus kermaa, minä käytin Valion mustapippurilla maustettua ruokakermaa. Kun se kuumenee ja hieman sakenee, lisää katkaravunpyrstöt. Lämmittele niitä jonkin aikaa pannussa, kaada sitten kulhoon ja mausta chilillä. Minä lisäsin pari hyppysellistä kuivattuja chililastuja ja se toi toivotun tuloksen, chili pysyi lämmittävänä taustalla mutta ei peittänyt katkarapujen tai omeletin hentoa makua.
Kuumenna sen jälkeen öljytilkka pannussa savuavan kuumaksi ja kaada munakas pannulla. Liikuttele sen pintaa laatalla, jotta saat kuohkean, kostean munakkaan ja kaada paistamisen loppuvaiheessa katkaravut munakkaan toiselle puoliskolle. Liu'uta lautaselle ja käännä munakkaan toinen puoli täytteen päälle. Tarjoa välittömästi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti