maanantai 6. elokuuta 2018

LÄMMINSAVULOHIPIHVIT



1 pieni punasipuli
3 rkl kapriksia
500 g lämminsavulohta
3 munaa
1/2 dl lehtip
1 rkl soijakastiketta

Irroita savulohi nahasta ja nosta kala kulhoon. Lisää pieniksi kuutioiksi leikattu punasipuli ja hienonnetut kaprikset sekä kananmunat. Lisää loput aineet ja sekoita hyvin ja anna tasaantua 10 minuuttia. Muotoile 8  - 10 pihviä ja paista pannulla molemmin puolin.

Se oli siis alkuperäinen ohje, jota jälleen kerran vähän tuunasin. Koska savulohi on melko suolaista ja suolaisuus vain lisääntyi paistettaessa, jätin soijan ja kaprikset pois. Lehtipersiljan korvasin tilli- ja ruohosipulisilpulla. Tekemistäni muutoksista huolimatta täytyy sanoa, että olen aika tyytyväinen tulokseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti