lauantai 25. elokuuta 2018

PAPRIKA-VALKOSIPULI -BROILERI


Tämä on taas yksi niistä resepteistä, jotka olen joskus lukenut ja laittanut sitten talteen myöhempää käyttöä varten. Resepti on edelleenkin hyvässä tallessa, kunpa tietäisin missä, ja yritän aina muistella, mitenkäs se menikään. Ainesosat ovat onneksi muistissa, määrät eivät, joten lopputulos on joko paprikainen valkosipulibroileri tai valkosipulinen paprikabroileri.
Molemmat ovat yhtä hyviä!


Kuutioitu paprika ja hienonnettu valkosipuli kuullotetaan, lisätään kanaliemi, aurajuusto ja smetana ja lopuksi kypsä broileri annospaloina. Grillatun broilerin jämätt käyvät ihan loistavasti. Kastike kuumennetaan ja siinä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti