torstai 23. elokuuta 2018

NOPEAT FETA-JAUHELIHAPIHVIT


Näitten kanssa ei pitkään nokka tuhissut. Toki sen näkee lopputuloksestakin, mutta mennään nyt maku edellä, ja sen puolesta voinkin ylpeänä liputtaa.


Aineksia on vain neljä. Paketilliseen naudan jauhelihaa sekoitetaan yksi muna, kourallinen fetakuutioita ja valkosipulin kynsiä niin monta kuin sielu sietää. Oma sieluni sietäisi toki enemmänkin, mutta kanssaihmisiä ajattelen kolme kynttä on passeli määrä.
Siinä kaikki!  Niin, paitsi että ne valkosipulin kynnet kannattaa viipaloitu, silputa, puristaa tai raastaa ennen jauhelihaan lisäämistä. Mutta  siinä sitten on varmasti kaikki.  Joskus tupsautan joukkoon  mustapippuria , mutta senkin jätin tällä kertaa pois. Suolaakaan ei tarvitse erikseen lisätä, sillä se tulee fetasta.
Sitten ei muuta kuin paistamaan ja maistamaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti