SNELLMANIN CHIPOTLE EETVARTTI, RANAN PERUNAGNOCHIT JA SINAPPIKURKKUKASTIKE MAKKARALLE
Taas testaillaan. Tänä kesänä Snellmanin Eetvartti ja Iivari ovat päihittäneet Atrian Wilhelmin "halpismakkarasarjassa" ja panevat lujasti kampoihin myös kalliimmille makkaroille. Mitä oli tietyt odotukset kun aukaisin tämän Eetvartti pakkauksen. Enkä pettynyt! Koostumuksessa ei ollut mitään vikaa, rasvaa ei ollut liikaa ja chilin maku tuntui mukavana lämpönä, tuntui tarpeeksi mutta ei liikaa. Suolaa ehkä olisi voinut hieman vähentää mutta siitä vain pieni miinus.
Toinen testattava oli viimeinkin kaupasta löytämäni perunagnocchit. Pakkauksessa käskettiin keittämään niitä pari minuuttia on mutta tein niin kuin kotitekoisillekin gnoccheille: paahdoin niitä kuivalla paistinpannulla. Tää Tulos oli juuri sellainen kuin pitikin, sisältä pehmeä ja päältä rapea.
Toinen testattava oli viimeinkin kaupasta löytämäni perunagnocchit. Pakkauksessa käskettiin keittämään niitä pari minuuttia on mutta tein niin kuin kotitekoisillekin gnoccheille: paahdoin niitä kuivalla paistinpannulla. Tää Tulos oli juuri sellainen kuin pitikin, sisältä pehmeä ja päältä rapea.
Näiden eräänlaisen makkaraperunoiden lisukkeeksi tein pienen kylmän kastikkeen sekoittamalla sinappikurkkusalaattia ja kreikkalaista jogurttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti