perjantai 17. elokuuta 2018

MUISTOJA SUOMALAIS... EI KUN  MUSTIKKAMETSISTÄ



Mahdottoman helppo jälkiruoka, johon ei tarvitse kuin kourallinen raaka-aineita, sen mustikkakourallisen lisäksi.

Murentele muutama Digestive -keksi, sekoita paksun kreikkalaisen jogurtin joukkoon maun mukaan lemon curdia ja annostele sitten vuoroin mustikoiden kanssa jälkiruokakulhoon tai annosmaljaan. Jos lemon curdin sekoittaa vähän huolimattomasti jogurttiin, saa aikaan marmorimaisen seoksen, ja sitruuna maistuu hieman voimakkaammin valmiissa vaahdossa. Jogurttin voi tietysti jatkaa tai kokonaan korvata kermavaahdolla tai mascarponevaahdolla, mutta minusta jugurtin koostumus ja happamuus sopii ihan sellaisenaan mustikoiden kanssa!
Helppoa kuin heinänteko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti