perjantai 17. elokuuta 2018

 SNELLMANIN SAVUPEKONI EETVARTTI




Kesän käännyttyä jo loppupuolelleen alkaa makkaravalikoima supistua,  joten uutuuksien löytäminen on jo melkoisen hankalaa. Nyt valinta osui Snellmanin savupekonimakkaraan, johon suhtauduin vähän epäilen , sillä aiemmin olen kokeillut jo Kabanossin vastaavaa, ja pidin sitä liian suolaisena.

 Epäilykset osoittautuivat kuitenkin turhiksi ja makkara tällaisen halvemman hintaluokan makkaraksi varsinaiseksi löydöksi. Se oli miellyttävä koostumukseltaan ja maultaan, ei lainkaan liian rasvainen ja suolaakin oli käytetty maltillisesti. Ihan hyvä ostos!


Paistetun makkaran kääräisin tortillaletun sisään, jonka paahdoin kuivalla pannulla. Tortilla oli sen verran kuivahtanut etten saanut täytettyä sitä haluamallani tavalla, ilman että se olisi murtunut, joten kääräisin paistetun makkaran cheddarviipaleeseen ja laitoin sen tortillan sisään ja muut lisäkkeet tarjosin erillään. Käyhän se niinkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti