maanantai 13. elokuuta 2018

SNELLMANIN SALSICCIA



Tämän kesän aikana olen testaillut erilaisia grillimakkaroita ja innostuin, kun huomasin , että Snellmanin italialaistyyppisen Salsiccia -makkaran tuoteselosteessa oli maininta, että valmistuksessa on käytetty mm. sitruunaa. Siis jotain vähän erilaista olisi luvassa...
  Mainoksen uhri!
Paketista löytyi neljä nakkimakkaran paksuista pötkylää. Tuoksu oli raakana hyvä, joskaan mitään  sitruunan aromia siinä ei erottanut. Makkara ohuus pisti vähän miettimään taannoisen Saarioisen chorizo-makkaran tuottaman pettymyksen jälkeen, mutta ei muuta kuin pannu kuumaksi ja kokeilemaan!
Pannulla makkarat eivät juurikaan kutistuneet, mutta ensimmäinen ikävä yllätys koitti, kun iskin toiseen nakkiin haarukkani. Sisältä ihan oikeasti lorahti jotakin, nestettä tai rasvaa, niin että makkaraa sai pitää pitkän aikaa valumassa. 
Sitten maistamaan. Makkara oli tuon lorahduksen jälkeen koostumukseltaan ihan mukava, maultaan hyvä, joskaan sitä mainittua sitruunaa en kyllä huomannut, mutta kuori oli mahdottoman kova ja sitkeä. Sitä sai oikein jäystää suussaan.
Joten hienoinen pettymys oli tämä makkara, ainakin seuraavalla kerralla se pitää etukäteen kuoria. Tosin epäilen , ettei sitä seuraavaa kertaa tule!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti